Ученик простреля двама преподаватели в денвърска гимназия вчера сутринта, след като в при

...
Ученик простреля двама преподаватели в денвърска гимназия вчера сутринта, след като в при
Коментари Харесай

Гимназист от Денвър простреля двама учители

Ученик простреля двама преподаватели в денвърска гимназия през вчерашния ден сутринта, откакто в при обиск на момчето бил открит револвер, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс.
Обискът се провеждал всеки ден поради проблеми с държанието. 17-годишният Остин Лайл остава на независимост и полицията го търси за опит за ликвидиране.
Единият от двамата простреляни е в критично положение, а другият - в устойчиво.
Часове по-късно полицията е разкрила тяло в близост от издирвания периметър, само че на този стадий остава неидентифициран.
Училищните управляващи в Денвър, изправени пред рецензии поради слабата сигурност, обявиха, че ще слагат въоръжени чиновници във всички междинни учебни заведения.
Стрелбата се е случила в учебно заведение, разтърсено от чести затваряния и принуждение, в това число поради убийството на възпитаник. Това накара учениците от Източната гимназия да излязат на шествие пред Капитолия на щата Колорадо по-рано този месец. Родителите, които се събраха през вчерашния ден в кампуса с 2500 възпитаници, упрекнаха чиновниците, че не са създали задоволително, с цел да защитят децата им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР